v BUSINESS IMPACT 2018 -TAPAHTUMAINFO

TUTUSTU NÄILLÄ SIVUILLA MESSUJEMME NÄYTTEILLEASETTAJIIN

Business Impact tarjoaa yrityksille mahdollisuuden olla mukana positiivisessa ja rennossa tapahtumassa osana nuorekasta porukkaa. Tunnelmaa keventää erilainen messupaikka. Raision kaupunginkirjaston aulatilat muuntuvat messualueeksi, jossa järjestetään päivän aikana myös muuta oheisohjelmaa.

Raision Kaupunki

Raisiossa arki on helppoa. Pienessä kaupungissa kaikki on lähellä ja tunnelma turvallinen.

Raisiosta löydät kattavasti niin julkiset kuin yksityisetkin palvelut jokaiselle ikäluokalle ja mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Lisäksi Turku kaikkine palveluineen on vain kivenheiton päässä.

Asukkaat voivat valita kotinsa monista eri vaihtoehdoista. Vapailla markkinoilla olevien asuntojen, talojen ja tonttien lisäksi kaupungin kautta on tarjolla vuokra-asuntoja, asumisoikeusasuntoja ja omakotitontteja. Rakentajille on tarjolla kaikki tarvittavat palvelut.
www.raisio.fi

Naantalin Kaupunki

Historialliset perinteet ja merellinen ympäristö yhdistettynä moderneihin kaupunkitoimintoihin muodostavat kiehtovan ja omaleimaisen kaupunkikuvan, josta Naantali on tunnettu.

Naantalissa on reilut 19 000 tyytyväistä asukasta.

Tasapainoinen talous mahdollistaa kilpailukykyiset palvelut, jotka monipuolisten asumismahdollisuuksien ohella tekevät Naantalista halutun ja turvallisen asuinpaikan.
www.naantali.fi

K-Rauta Kuninkoja

Me uudistuneessa K-Raudassa autamme henkilökohtaisesti niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan. Laajimmat valikoimamme ja paras osaamisemme varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin.

Monipuoliset palvelut. Verkkochat arkisin 9-22. Nopea nouto. Runsas valikoima. Kaikki saman katon alta. Vaihtuvia tarjouksia. Helpot ja nopeat ostokset.

Palvelut: Remonttipalvelu, Rahoituspalvelu, Asennuspalvelu.
www.k-rauta.fi/kaupat/kuninkoja/

Kastelli-talot Oy

Suomen ostetuimmat talopaketit Kastellilta! Talo jokaiseen makuun ja hintaluokkaan laajasta mallistosta.

Kastelli on ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa. Suureen suosioon vaikuttavat ennen kaikkea talomerkin luotettavuus ja laadukkuus, mallivalikoima, tilaratkaisut, hinta ja ulkonäkö, myyjien ammattitaito ja yksilöllinen suunnittelupalvelu.

Asiakkaat valitsivat Kastellin talopaketit etupäässä seuraavista syistä: tilaratkaisujen sopivuus, talotoimittajan luotettavuus, tuotteen hinta ja tuotteen laatu. Myös Kastellin myyjien asiantuntemusta arvostetaan.
www.kastelli.fi

Virte-Metalli Oy

Virte-Metalli Oy on yli 50 vuotta kattorakentamisen alalla toiminut turkulainen perheyritys. Tuotevalikoimastamme löydät katto- ja seinäpellit, tikkaat, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, rakennuslistat ja aurinkosähköjärjestelmät

Virte on palveleva tukkuliike katonrakennuksen ammattilaisille ja kuluttajille. Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan
www.virte.fi

THV Turvapalvelut

THV Turvapalvelut koostuu kahdesta turvallisuusalan yrityksestä: Tele-Projekti Oy ja THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy. Turvallisuutta olemme tuottaneet jo vuodesta 1975, aina yrittäjävetoisesti.

Tele-Projekti Oy on turva- ja telealan vahva projektiosaaja. Toimintaamme kuuluvat turva- ja viestintälaitteiden maahantuonti ja tukkumyynti sekä järjestelmäurakointi kiinteistöihin koko Suomen alueella. Ratkaisut joista installaatiot rakennamme, ovat alan ehdottomia ykköstuotteita. Laadukkaan järjestelmän takeena on ennen kaikkea toimiva huolto ja tuotteiden pitkä elinkaari. Emme hyväksy kompromisseja.

THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy on moderni vartioimisliike, jonka päätuote on tekninen valvonta. Valvomossamme vastaanotetaan hälytyksiä sekä turvakamerakuvaa asiakaskohteistamme koko Suomen alueelta. THV:n vartijat suorittavat hälytystoimenpiteet Turun talousalueella, muualla Suomessa toimenpiteitä suorittaa yhteistyöyritykset.
www.thv.fi

Kiinteistömaailma

Kiinteistönvälitys yli 100 myymälän voimin varmistaa paikallistuntemuksen!

Oletko myymässä tai ostamassa asuntoa?
Anna meidän auttaa! Yli sadan myymälän verkosto varmistaa, että kiinteistönvälityksessä meillä on erinomainen paikallistuntemus.

Oletko myymässä?
Kutsumalla välittäjämme kotiisi saat arvion asuntosi arvosta ja kuulet, miten sitä kannattaa lähteä markkinoimaan. Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.
www.kiinteistomaailma.fi

Turku Energia

Olemme lähellä, näemme kauas.

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita.
www.turkuenergia.fi

KVIK

TANSKALAISTA DESIGNIA keittiöön, kylpyhuoneeseen ja vaatesäilytykseen.

Yksilölliset ratkaisut, nopeat toimitusajat, enemmän säilytystilaa.
Osta kalusteet osina, kasattuina tai asennettuna.

Myymälä täynnä ideoita ja inspiraatioita. Varaa suunnitteluaika netistä tai pistäydy myymälään.
Turun alueella Kvik Raisio sekä Kvik Turku City.
www.kvik.fi

Entti Oy

piha on kaunis ja siellä on hyvä olla

Suunnittelemme pihoja hyvää elämää varten. Teemme sitten uutta tai puhallamme henkeä vanhaan, saat aina oman näköisesi pihan – sinun luontosi mukaisen.

Entti-pihat suunnitellaan aina osaksi ympäristöä – luonnon tuomat mahdollisuudet huomioiden. Suunnittelun lisäksi myös toteutamme pihoja, joten meillä on vankkaa käytännön kokemusta suunnittelun tueksi. Lue lisää onnellisuutta lisäävien Entti-pihojen tyyleistä ja sisällöistä valikon kohdasta Pihafilosofia.
entti.fi

Silkkitimpurit Oy

Vuoden yritys 2018 Turussa.
Perheyhtiömme Silkkitimpurit Oy:n menestys perustuu 35 vuoden aikana hankittuun vankkaan kokemukseen keittiökalusteiden myynnistä sekä asennuksien ammattitaitoisesta hoitamisesta. Yrityksen arvoihin sitoutunut henkilökunta on ollut avainasemassa luodessamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja kasvaessamme Turun vanhimmaksi keittiökalustemyymäläksi.

Kohderyhmänämme ovat laatua arvostavat kuluttaja-asiakkaat. Silkkitimpurit on muokannut tuotevalikoimaansa ajan vaatimusten mukaiseksi pyrkien olemaan edelläkävijä laadun sekä malliston suhteen. Edustamamme NOBLESSA-keittiöt on mahdollistanut voimakkaan ja kannattavan kasvun liiketoiminnallemme. Olemme myös huolehtineet siitä, että myymälämme esillepano on edelläkävijältä vaadittavalla tasolla. Omat liiketilamme mahdollistavat vakaan kehittymisen myös tulevaisuudessa.

Silkkitimpurit Oy:n menestys osoittaa, että vaikeallakin alalla voi menestyä, kunhan tuote ja palvelu kokonaisuudessaan ovat kunnossa. Tästä osoituksena on Kauppalehden tekemä listaus vaikeiden alojen menestyjistä, jossa yrityksemme sijoittui toiseksi parhaaksi yritykseksi Suomessa. Lisäksi Kauppalehden menestyjät -listauksessa Varsinais-Suomen ja Ahvenanmaan alueella sijoituimme sijalle 10.
silkkitimpurit.fi/

Luontotalo -Hirsitalo

Luontotalon toimintafilosofiaan kuuluu koko talonrakentamisen hanke alun suunnittelusta vuosien päässä oleviin huoltotoimenpiteisiin. Luontotalo ei siis toimi tehtaan tuotannon ehdoilla vaan tavalla joka saavuttaa asiakkaalleen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Haluamme olla mukana toteuttamassa korkeaa kokonaislaatua tavoittelevien asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja arvostukset massiivisilla yksilöllisillä ratkaisuilla, joita sarjatuotanto ei pysty tyydyttämään.

Uskomme olevamme tulevaisuuden tiennäyttäjiä toimintatavallamme yksilöllisten, laadukkaiden hirsitalojen rakentamisessa. Panostammekin mielellämme enemmän yksilöllisen kohteen suunnitteluun, laatuun, projektin neuvontaan, kuin näyttävään imagomainontaan ja kalliiseen johtajistoon. Tämän johdosta Luontotalo onkin hyvin paljon muuta kuin vain kasa rakennustarvikkeita tontilla ja kauniita esitteitä.
www.luontotalo.fi//

Hus Lindman

Hus Lindman tarjoaa oivat puitteet eri juhlille ja tapahtumille Turun Aurajoen rannassa, Tuomiokirkon vieressä. Tyylillä entisöity lähes 200 vuotias talomme tarjoaa viihtyisät puitteet niin yksityisten kuin yritystenkin tapahtumiin.

Hus Lindman tarjoaa myös kokouspalvelut kaikenkokoisille ryhmille arvokkaassa miljöössä modernilla tekniikalla. Kokoustilat muuntautuvat tarpeenne mukaisesti. Monitori ja projektorit sekä valkokankaat on siirrettävissä tilan mukaan. Valmistamme kokoustarjoilut paikan päällä aamu-/välipalasta monipuoliseen lounaaseen tai juhla-illalliseen.
huli.fi//

IKEA

OTA YHTEYTTÄ

  • Projektipäällikkö: Aurora Nieminen /p. 040 727 3894 / auroranieminen@gmail.com